Saturday, May 21, 2011

AKSESORI BILIK AIR YANG SANGAT COOL !

Bagi sesetengah orang , bilik air ni tempat dorang nak relax , tempat dorang nak tenangkan diri . So , ada antara dorang yang beli aksesori bilik air ni untuk mencantikkan bilik air dorang . Bilik air pun nak cantik dan hensem tahu ! Bukan ruang tamu je . huhu :P


-waterproof notepad-
boleh lerr buat note good morning kat wife/hubby tersayang pagi pagi tuh . :D


-toothpaste dispenser-
kan senang . sekali picit je . tak payah nak ambik ubat gigi . bukak penutup . picit lagi . blablabla .


-shower sponge microphone-
sangat sesuai untuk bakal peserta mentol , akademi fantasi , malayan idola , dan sebagainya . :D


-nose gel dispenser-
ada sapa sapa nak try ? bayangkan korang mandi bersabunkan hingus . ayarkkk !


-LED heat-sensitive shower light-
kalau warna biru tu , sejuk . kalau warna merah , panas wehh !


-ipod stereo dock and toilet paper holder-
hahh . dua dalam satu ni ! try lerr . haha .


-goatee saver-
sesuai untuk lelaki yang tak pandai bercukur . yang selalu termakan misai + janggut sendiri . ekekeke :P


-blood bath shower curtain-
bayangkan tetengah malam , korang pegi toilet . and tetiba nampak ni . terkejut besar nanti ! sesuai untuk prank :D



3 comments:

cucu umie said...

pergh..mantap2 boleh lh beli kalo dah ad rumah nty..kuikui

Aimi dan Pakcik Hashim said...

aku suka yg halang misai /janggut terpotong tu tp mcm sakit ja pakai

nova_leverage said...

@cucu umie : esp yang nose gel dispenser tu . sangat menarik . haha :P

@aimi dan pakcik hashim : sakit ? err . tak tau . g laa beli . lepas tau gtau kat nifi ehh ? haha .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...