Monday, May 30, 2011

10 GAUN PENGANTIN PALING HODOH

seriously , bila aku tengok gambar gambar baju pengantin ni , aku gelak guling guling . memang kelakar gila . macam mumia ada . macam lady gaga pun ada jugak . wakaka :D



10 . THE OFFICE DRESS
dah nama pun office dress , layak ke dipanggil gaun pengantin ? err. =.="


9 . THE WINGED WARRIOR
macam mana kalau aku yang pakai ni ? hot tak ? ekekeke . :P


8 . THE ZSA ZSA
tengah berangan jadi puteri cina laa tuu .


7 . THE SHEDDER
kesian haiwan haiwan ni . malang sungguh . sobsob .


6 . THE BALLOON DRESS
awww ! ai nak cucuk tang sana . cucuk tang sinun !


5 . THE ALICE
mesti pereka gaun ni tengah berangan jadik alice dalam citer alice in wonderland tu kan . ekekeke :D


4 . THE ANIME QUEEN
wehh ! sape punya idea ni ! jom bakar reramai !


3 . THE 2 BIGGIE
mungkin kalau lady gaga pakai , takde laa dicop gaun paling hodoh =.="



2 . THE STEELY DAN
seram ehh aku tengok gaun ni . kompem takkan order !

dan pemenangnya ialahhhhhhhh . . .
..
..
..
..
..
..
..
..
..
.......
.....
...
.


1 . THE MAKESHIFT
kalau ye bangga dapat baby sebelum kahwin pun , sorok laa perut tuh . ape daa . =.="

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...