Wednesday, April 6, 2011

tAgGeD

aku ade main tagged ney..

dalam seminggu ney aktif sikit laa

kat tagged tu..

ramai yang add..

tu tak kisah laa kan..

nak kawan..

ape salahnye..

yang aku tak tahan..

ade yang gile seks..

ade yang tua bangka..

ade yang nak one night stand..

gile betul..!!

kalau yang pangai elok sikit tu..

asyik tanye soalan yang same..

cube korang bayangkan..

kalau ade 30 orang yang add korang dalam sehari..

and sumer tanye soalan yangsame kat korang..

tak tension ke nak jawab benda yang same..??

astaghaaa..

aku sendiri dah bored gile..

sampai aku tulis sumer kat info..

and kalau dorang tanye gak..

aku suruh doraang tengok kat info..

hahah..

kejam tak..??

kejam kan..

but i have to.. :)

kesimpulannye..

tagged sangat BAHAYE..!! :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...