Thursday, April 28, 2011

a NoTe fOr nOriKosTeSrY..

aina..
i'm sorry..
i can't..
he's too important for me..
no matter how hard i try..
he's still there..
everywhere..
anytime..
he's always in my mind..
and my heart..
yes..i'm the one who asked for it..
but deep in my heart..
it's hard to let go of it..
its such a long time for us..
and there's a lot of memories between us..
again..sorry.. :(

Wednesday, April 6, 2011

tAgGeD

aku ade main tagged ney..

dalam seminggu ney aktif sikit laa

kat tagged tu..

ramai yang add..

tu tak kisah laa kan..

nak kawan..

ape salahnye..

yang aku tak tahan..

ade yang gile seks..

ade yang tua bangka..

ade yang nak one night stand..

gile betul..!!

kalau yang pangai elok sikit tu..

asyik tanye soalan yang same..

cube korang bayangkan..

kalau ade 30 orang yang add korang dalam sehari..

and sumer tanye soalan yangsame kat korang..

tak tension ke nak jawab benda yang same..??

astaghaaa..

aku sendiri dah bored gile..

sampai aku tulis sumer kat info..

and kalau dorang tanye gak..

aku suruh doraang tengok kat info..

hahah..

kejam tak..??

kejam kan..

but i have to.. :)

kesimpulannye..

tagged sangat BAHAYE..!! :D

Monday, April 4, 2011

tEnGoK tUuU..



ok..

jangan focus kat gambar yang besar tu..

focus kat gambar kecik2 tuu occay..

siapekah lelaki tersebut..??

siapeeee..??

pandaiii..!!10markah untuk anda..!!

yeaaa..

itulah inchek famy kesayangan saye..

dan di sebelahnye tu merupakan adek beliau

yang bernama nurul syahirah..haaa..

sape nak kenal..,boleh add kat fb occay..

uihh..

gambar dah masuk fb..

ramai pulak yang mengaku inchek famy saye tu bf die..

yeahhh..

mungkin dorang joke..

tapi saye tak boleh terime oke..

huhh..

tengok laa yang kat bawah ney..

ewahhhh2..

banyak cantik kaw..

untuk yang berkenaan..

beliau saye punye..!!

jangan mengade nak menggedik ngan beliau..

ulang suare..

BELIAU SAYE PUNYE..!!

mAcAm nEy..!!


eiii2..

aku nak snap gambar

macam ney jugakkkkk..

alaa..

inchek famy..

jom laaa..

*gedik*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...