Tuesday, November 16, 2010

pEnInG LahH~!!

haiiiiii~!! err.. apehal laa kau ni.. tibe2 nak hai2 kat orang.. ade ke orang nak bace pon..?? takde kann..?? kann..?? ok..stop..kepale cik eiyz dah tingtong.. sekirenye terjumpe beliau sile laporkan kepade pihak berwajib.. sekian.. harap maklum.. huhh.. sengal kau malam ni eiyz.. haha..





ok..tadi aku on9 pesbuk.. ade laa status ci azreen..[ http://http//www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=128849947171675&id=100000593580283&ref=notif&notif_t=feed_comment_reply#!/profile.php?id=100000102910141] <---klik kalo nak tengok yea..hahh..die cakap die tak dapat permohonan kemasukan ke uitm tu..so..,aku dengan berianye masuk la web http://istudent.uitm.edu.my/ sebab nak tengok result die..ehh..aku pon ade mohon oke..n keputusannye adelah seperti berikut :

wahahaa..gile hepi..memang dah hepi sangat2 dah..tros bagitaw kat mama..mama macam tak bagi je..papa pulak.."terpulang laaa.."..hurmm..mama cakap aku sbenanye nak jugak title "u" tu..hahah..even dah masok politeknik premier..tak puas hati jugak..nak jugak title u..yea laa..aku tak ingat bape hari tah aku mogok sbb tak dapat u..2nd intake pon tak dapat..tapi sekarang dah dapat..alhamdulillah..tp kan..,ade pulak masalah yang timbul.. :( kat bawah ni list masalah2 tersebut :

1]..tersangat lahh jaoh..[yg ni aku tak kisah sgt]

2]..bjauhan dgn inchek hubby..[baru nak jumpe2 lepas 2taon tak jumpe..kene bjauhan pulak..tak suke lahh.. :( ]

3]..ptptn~!! kene stop ptptn..lepas tu bayar dl duit yg aku dah ambik..n kene mohon balik..ssh ouhh..mane nak cekau duit..nak bayar yuran+bayar ptptn..[hurmm :( ]

4]..keadaan kat machang yang sanagat lahh kampung.. [memba aku yang study kat situ yang cakap oke.. ^^]

5]..slalu takde air..

6]..aku sorang2 je kat sane..ade kemungkinan utk menangis setiap hari.. T.T

7]..menjadi seorang junior semule.. T.T

8]..subjek2 yang melibatkan pengiraan mungkin ade dalam dip ni..aku boleh cope ke..??

oke..8 dah laa..malas nak pikir lagi..selain tu..,inchek hubby mesti berat hati..n kawalan beliau k atas saye mungkin akan bertambah ketat..haihh..nak jugak tambah..pade hal tadi dah cakap..,"cukup 8"..ngehh3.. :D aidy cakap,tunggu reslt poli kuar..,then baru buat decision..o0o yeahh~! bagus lahh kaw aidy..bagi idea time aku tengah2 terkejut ni..hahah..ok..secare rasminye..,jawapan akan diberitahu selepas keputusan final exam saye keluar pade 2dis2010..harap maklum..assaamualaikum~! ^^

1 comment:

Erin Abd Malek said...

hai awk. pape pun tahniah!
btw, wat la kputusan yg tepat k.
jgan lpaskan pluang yg kta dh ada,
dngan sesuatu yg kita x pasti..
mcm leh bwa ataupn tdk sbjk tu.
bykan berdoa. n jngan sedih2 lgi k.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...