Thursday, September 16, 2010

cArE aMeK aT bOsS


tengok tajuk pon dah tau kan..??hahah..kalau tak segan silu..,buleh laa korg praktikkan..kalau kena gaya..,dapat laa naik gaji..tp jangan laa g belah dada ambik hati boss tu betul2 pulak..tu dah masuk kes naya wehhh~!!



[1]..jangan tunjuk terlebih bijaksana dari boss walaupun sememangnya korg genius sikit daripada beliau..kang tak pasal2 kena fired..
[2]..selalu merujuk kepada boss tentang setiap perkara hatta yang paling kecik sekali pun supaya beliau rasa dirinya penting..
[3]..boss sentiasa betul..jadik jangan nak memandai mandai bangkang kata2nya tuh..
[4]..kalau boss marah..,jangan melawan..sebaliknya mengaku aje yang korg salah..ingat sikit wehh..,sekarang bukan senang nak cari kerja..
[5]..kalau boss buat lawak..,sila gelak ok..walaupun lawaknya tuh tak berapa nak lawak..kalau boss citer tentng perkara sedih pon..,bersedia laa untuk mengalirkan air mata dengan bubuh cili padi yang korg dah sediakan awal2 untuk efek yang mendalam..hahah..
[6]..terus terang cakap kat boss yang beliau adalah idola korg merangkap manusia yang paling ideal..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...