Sunday, November 24, 2013

GOLONGAN YANG MAYATNYA TAKKAN REPUT

Hi. Nifi kembali. Ehh ayat tak menunjukkan ke'excited'an langsung khenn. Cengginilah.

Hai hai hai semorang! Nifi dah kembali nih. Aherher. Baru rasa bersemangat sikit kan. Hmm last blog ni di'update' pada 2 Ogos. Ya ampunnn. Sekarang dah 24 November. Berapa bulan daa Nifi tinggalkan blog kesayangan nih. Baru hari ni terasa nak update. Tu pun ambik entry yang dah memang sedia ada dalam draft. Pemalas kan? T.T

Takpe laa. Berdasarkan tajuk entry pun, korang dah tahu Nifi nak cakap pasal apa kan. Kita proceed je laa yerr. Tak payah nak bermukadimah panjang sangat. Aherherher.

Friday, August 2, 2013

TONGUE TWISTERS PART 2




Hai semua! Memandangkan Nifi ada dapat banyak feedback pasal tongue twisters ni, jadi Nifi ambik keputusan untuk post tongue twisters part 2. Sila bersorak kegembiraan k. :D

Sebenarnya, Nifi pun terkejut jugak. Tak pernah-pernah ada banyak feedback macam ni tau. Mungkin semua orang nak memperbaiki bahasa Inggeris mereka dengan cara ni kan.

Kalau macam tulah niat korang, Nifi sedia membantu dengan cara post entry pasal tongue twisters ni. Dalam masa yang sama, Nifi pun belajar juga. Hmm. Membebel lagi. Jom scroll ke bawah!

Thursday, April 25, 2013

LELAKI VS PEREMPUAN



Hai hai hai. Lama betul Nifi tak menjenguk blog kesayangan ni. Semak samun, sawang semua hade nih. Nampaknya, takde perubahan pun blog ni. Masih sama seperti dulu. Rindu betei rasanya kat blog ni. Mintak maaf lerr semua. Nifi busy. Busy sangat sangat sangat! Belajar, kerja. Dengan laptop dah hancur, tab dah takde. Susah nak update. Takpe takpe takpe. Hari ni Nifi nak update pasal lelaki vs perempuan.

 Lelaki vs Perempuan? Hmm. Kali ni Nifi nak fokuskan kat lelaki. Bukan bermaksud Nifi menyebelahi kaum lelaki ye. Nifi cuma nak list kan serba sedikit kelebihan mereka berbanding perempuan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...